Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou citlivé a je potřeba je chránit. U nás jsou v bezpečí a můžete mít jistotu, že je nikdy neprodáme třetím stranám. Pokud vás zajímají bližší informace o zásadách ochrany osobních údajů či cookies nastavených na těchto stránkách, najdete je podrobně podepsané níže. V případě pokračujících nejasností nás prosím neváhejte kontaktovat.

Genral cookie introduction
- co to jsou cookies

Cookies jsou malé souboru užívané webovými stránkami pro zlepšení vašeho uživatelského zážitku.

Ze zákona je možné ukládat je na vašem zařízení, pouze pokud jsou nezbytně nutné pro provoz stránky. Pro všechny ostatní druhy je nutný váš osobní souhlas.

Naše stránky využívají různé druhy cookies, některé z nich jsou také umisťovány službami třetích stran, které se na našich stránkách objevují.

Informace
o použití cookies

Durt Design, s.r.o., sídlem Janovského 964/5, 170 00 Praha, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 342803.

Provozovatel užívá na této webové stránce souboru cookies za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení webových stránek www.durtdesign.com. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Seznam a Facebook.

Webová stránka používá
soubory cookies

K personalizaci obsahu webu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze naší návštěvnosti využíváme cookies. Informace o tom, jak naše stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, analýzy a inzerce. Partneři mohou tyto údaje za účelem jejich zpřesnění kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v rámci vašeho využívání jejich služeb dle stanovených podmínek.

Cookies

Nutné

Nutné cookies pomáhají použitelnosti webové stránky tím, že umožňují základní funkce, jako je navigace stránky či přístup k zabezpečeným sekcím. Webová stránka bez nich nemůže správně fungovat.

Marketingové

Marketingové cookies slouží pro sledování aktivity návštěvníků na webu. Jejich cílem je umožnit zobrazení reklamy, jež je relevantní, vhodná a zajímavá pro toho kterého konkrétního uživatele, a tedy i výhodnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Preferenční

Preferenční cookies umožňují, aby si stránka zapamatovala informace, jež mění, jak vypadá či jak se chová. Jde například o preferovaný jazyk webu či region, ve kterém se uživatel nachází. Jejich cílem je zlepšit uživatelský zážitek.

Statistické

Statistické cookies jsou podstatné pro hlubší porozumění způsobům, jakým návštěvníci stránku využívají. Jde o sběr informací, jenž je anonymizovaný a slouží analytickým potřebám.

Neklasifikované

Neklasifikované cookies jsou takové, které máme v procesu klasifikace společně s poskytovateli jednotlivých cookies.

Kódy třetích stran

Na tomto webu trvale používáme kódy společností Google a Facebook. Pomáhají nám analyzovat, kam návštěvníci chodí a jaké jsou vzorce jejich chování na tomto webu. V rámci probíhajících kampaní se mohou na webu dočasně objevovat i kódy další měřících a analytických nástrojů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto udělujete souhlas společnosti Durt Design s.r.o., se sídlem Janovského 964/5, 170 00 Praha, IC: 09821783, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 342803 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) c. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa


Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IC, DIC, e-mail, IP adresu a cookies je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem nabídky zboží či služeb a uzavírání a plnění smluvních závazků. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let. 

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Durt Design s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelského softwaru, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


V případě cookies: správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

  • Statistické cookies
  • Preferenční cookies
  • Marketingové cookies
  • Neklasifikované cookies


S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný́ souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na adresu info@durtdesign.com nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Durt Design s.r.o., se sídlem Janovského 964/5, 170 00 Praha. 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru: Google, Facebook, Instagram, Seznam.cz.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelského softwaru, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět;
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme;
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů;
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit; popřípadě požadovat omezení zpracování;
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů;
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů;
  • a na přenositelnost údajů.

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost Durt Design s.r.o., se sídlem Janovského 9|64/5, 170 00 Praha, IC: 09821783, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 342803 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) c. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IC, DIC
  • cookies
  • IP adresa


Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IC, DIC, e-mail, IP adresu a cookies je možné zpracovat na základě plnění smlouvy za účelem vyplnění Kontaktního formuláře, kterým je poslána nezávazná poptávka na služby poskytované společností Durt Design. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IC, DIC, e-mail, IP adresu a cookies je možné zpracovat na základě oprávněného zájmu za účelem rozesílání newsletteru pro klienty společnosti Durt Design. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Durt Design s r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

poskytovatel webového rozhraní

  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwaru, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

  • Nutné cookies
  • Marketingové cookies
  • Preferenční cookies
  • Statistické cookies
  • Neklasifikované cookies


Proti sbírání osobních údajů má uživatel možnost vznést námitku s nesouhlasem, a to zasláním e-mailu na adresu info@durtdesign.com nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Durt Design s.r.o., se sídlem Janovského 964/5, 170 00 Praha.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru: Mailchimp.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelského softwaru, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vznést námitku;
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme;
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů;
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto údaje nechat aktualizovat nebo opravit;
  • popřípadě požadovat omezení zpracovávání;
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů;
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů;
  • a na přenositelnost údajů.